Informatie
Intake

Bel nu 085 10 50 100

ma t/m vr van 8:30 tot 17:00

Voorafgaand aan de behandeling

Voor de daadwerkelijke behandeling komt u eerst langs voor een gratis en vrijblijvende intake. Er wordt dan met u besproken wat het te verwachten resultaat is en u heeft de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de plastisch chirurg. Daarnaast zal zij het één en ander uitleggen over wat u voor de operatie wél en niet mag.

Er zijn een aantal zaken waarmee rekening gehouden moet worden voorafgaand aan een ooglidcorrectie. Zo vergroot het gebruik van bloedverdunners de kans op een bloeding tijdens de behandeling. Daarom moet het gebruik van deze medicijnen geruime tijd voor de operatie gestaakt worden. Met bloedverdunners als Sintrom(mitis), Marcoumar of Acenoucomarol dient u 4 dagen voor de ingreep te stoppen.

Voor Ascal, Naprosyne, Voltaren, Aspirine e.d. is dat 7 tot 10 dagen voor de behandeling. Doe dit altijd in overleg met uw behandelend arts. Als uw bloed op de dag van de behandeling te ‘dun’ is kan de behandeling niet doorgaan. Overige medicijnen die u altijd gebruikt, mag u gewoon innemen.

De behandeling

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket
  • H. Gerhardstraat 10, Zaandam