Informatie
Intake

Bel nu 085 10 50 100

ma t/m vr van 8:30 tot 17:00

Gratis intake

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. Tijdens de intake maakt u kennis met de plastisch chirurg en kunt u al uw verwachtingen bespreken. Daarnaast onderzoekt de chirurg uw ogen en oogleden uitgebreid. Dit duurt ongeveer 10-15 minuten. Daarna weet u gelijk of u geschikt bent voor een ooglidcorrectie en kunt u direct de behandeling inplannen.

Direct duidelijkheid: maak een afspraak!

Waar bestaat de intake uit?

De intake voor een ooglidcorrectie bestaat bij Ooglid.nl uit twee delen. Eerst krijgt u een oogonderzoek waarbij het oog zelf wordt onderzocht, Ooglid.nl is de enige aanbieder van ooglidcorrecties die dit doet. Vervolgens krijgt u een persoonlijk gesprek met de plastisch chirurg.

Het oogonderzoek

Intake ooglidcorrectieOoglid.nl is de enige kliniek in Nederland waar tijdens de intake niet alleen wordt gekeken of de huid rond de ogen geschikt is voor een ooglidcorrectie maar ook naar het oog zelf. Met speciaal UV-licht en een speciale camera worden er tijdens de intake verschillende eigenschappen van het oog onderzocht. Hieruit kan bijvoorbeeld blijken dat uw ogen droger dan gemiddeld zijn waardoor het belangrijk is om na de ooglidcorrectie vaker uw ogen te druppelen. Dit versnelt het herstelproces.

Tijdens het oogonderzoek wordt er gekeken naar:

  • De traanproductie van het oog.
  • Eventuele microscopische beschadigingen aan het oog.
  • Een eventuele afwijking van het oog.

De intake met de plastisch chirurg

Na het oogonderzoek krijgt u een intake met de plastisch chirurg die daadwerkelijk de behandeling gaat uitvoeren. Eerst zal de arts uw medische historie, gebruik van medicijnen, uw specifieke probleem en uw verwachtingen met u bespreken. Vervolgens zal de plastisch chirurg de huid rond uw ogen onderzoeken. Daarbij wordt er gekeken naar de elasticiteit van de huid en in welke mate het ooglid naar beneden hangt. Mocht u naar aanleiding van de website, het informatiepakket of het gesprek toch nog vragen hebben, heeft u uiteraard alle gelegenheid om deze te stellen.

Ooglid.nl

Nooit meer last van overhangende oogleden


Ooglid.nl
085 10 50 100
info@ooglid.nl

H. Gerhardstraat 10, Zaandam