Informatie
Intake

Bel nu 085 10 50 100

ma t/m vr van 8:30 tot 17:00

Hoogste klanttevredenheid met een 9.6

Plan een gratis ooglidcorrectie intake

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een intake waarbij de plastisch chirurg kijkt wat de mogelijkheden zijn. Deze intake is gratis en geheel vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur. Onderaan deze pagina kunt u vinden wat er tijdens de intake allemaal wordt gedaan.

Vul nu het onderstaande formulier in om een gratis intake in te plannen.

Waar bestaat de intake uit?

De intake voor een ooglidcorrectie bestaat bij Ooglid.nl uit twee delen. Eerst krijgt u een oogonderzoek waarbij het oog zelf wordt onderzocht, Ooglid.nl is de enige aanbieder van ooglidcorrecties die dit doet. Vervolgens krijgt u een persoonlijk gesprek met de plastisch chirurg.

Het oogonderzoek

Intake ooglidcorrectieOoglid.nl is de enige kliniek in Nederland waar tijdens de intake niet alleen wordt gekeken of de huid rond de ogen geschikt is voor een ooglidcorrectie maar ook naar het oog zelf. Met speciaal UV-licht en een speciale camera worden er tijdens de intake verschillende eigenschappen van het oog onderzocht. Hieruit kan bijvoorbeeld blijken dat uw ogen droger dan gemiddeld zijn waardoor het belangrijk is om na de ooglidcorrectie vaker uw ogen te druppelen. Dit versnelt het herstelproces.

Tijdens het oogonderzoek wordt er gekeken naar:

  • De traanproductie van het oog.
  • Eventuele microscopische beschadigingen aan het oog.
  • Een eventuele afwijking van het oog.

De intake met de plastisch chirurg

Na het oogonderzoek krijgt u een intake met de plastisch chirurg die daadwerkelijk de behandeling gaat uitvoeren. Eerst zal de arts uw medische historie, gebruik van medicijnen, uw specifieke probleem en uw verwachtingen met u bespreken. Vervolgens zal de plastisch chirurg de huid rond uw ogen onderzoeken. Daarbij wordt er gekeken naar de elasticiteit van de huid en in welke mate het ooglid naar beneden hangt. Mocht u naar aanleiding van de website, het informatiepakket of het gesprek toch nog vragen hebben, heeft u uiteraard alle gelegenheid om deze te stellen.

Ooglid.nl

Nooit meer last van overhangende oogleden


Ooglid.nl
085 10 50 100
info@ooglid.nl

H. Gerhardstraat 10, Zaandam