Informatie
Intake

Bel nu 085 10 50 100

ma t/m vr van 8:30 tot 17:00

Hoogste klanttevredenheid met een 9.6

Onze specialisten

Bij Ooglid.nl wordt u uitsluitend behandeld door een gespecialiseerd plastisch chirurg. Beide artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie én bij de Nederlandse Vereniging voor Estetische Plastische Chirurgie. In andere klinieken kan het zijn dat u wordt behandeld door een cosmetisch arts. Een cosmetisch arts is niet hetzelfde als een plastisch chirurg, maar liefst 80% van de plastisch chirurgen ziet maandelijks patiënten waarbij complicaties zijn ontstaan door ondeskundig handelen.

Meer over het verschil tussen een plastisch chirurg en cosmetisch arts

Dr. Petra Koster

Plastisch chirurg Petra KosterDr. P.H.L. Petra Koster rondde haar studie geneeskunde in het AMC in Amsterdam af, waar zij ook de opleiding tot plastisch chirurg volgde. Sinds haar start als plastisch chirurg in 2004 heeft zij zich toegelegd op ingrepen onder plaatselijke verdoving. Hierbij zijn zowel de interactie met de patiënt als het technisch aspect belangrijk. Petra Koster is aangesloten bij zowel de NVPC als bij de NVEPC.

BIG-nummer: 59032021301

Dr. M.P. Carpentier Alting

M.P. Carpentier Alting
Dr. Carpentier Alting volgde de studie geneeskunde in Groningen waar hij al in 1978 promoveerde en heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie. Uitgangspunt is dat de patiënt centraal staat, Dr. Carpentier Alting haalt zijn voldoening uit het helpen van mensen die vinden dat ze onaangename afwijking hebben.

BIG-nummer: 49020441101

Drs. Thea van Loenen

Plastisch chirurg Thea van LoenenIn 1996 legde drs. D.K.G. (Thea) van Loenen haar artsexamen af aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij de studie geneeskunde volgde. Hierna begon zij aan de opleiding tot plastisch chirurg in het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo en het VU medisch centrum in Amsterdam. Sinds 2006 is de arts verbonden aan het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam en in 2010 is zij van start gegaan bij Dermicis in Alkmaar. Ze is lid van zowel de NVPC als de NVEPC.

BIG-nummer: 79045826001

  • Informatie aanvragen

    Ontvang vrijblijvend het informatiepakket
  • H. Gerhardstraat 10, Zaandam