Waarom wij zo voordelig zijn

Ooglid.nl is gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Bij ons betaalt u voor elke behandeling de allerscherpste prijs. Wij vinden nu eenmaal dat de beste zorg toegankelijk moet zijn voor iedereen. Hoe wij dit kunnen realiseren? Wij denken nét even anders dan de concurrent.

Veel behandelingen per dag

Vanwege het grote succes van ons zorgmodel, kunnen wij veel behandelingen aanbieden. Op deze manier houden wij onze kosten laag. Bovendien hebben we door onze ruime openingstijden geen wachtlijst. Bij ons kunt u direct terecht.

Enkel behandeling door plastisch chirurgen

Wij werken enkel en alleen met plastisch chirurgen. Plastisch chirurgen hebben een 12 jaar-durende opleiding gevolgd. Ook werken wij graag met de beste mensen met gedegen ervaring. De combinatie van de juiste opleiding en ervaring zorgen ervoor dat complicaties en herbehandelingen tot een minimum worden teruggebracht. Hierdoor houden we de prijs laag en de kwaliteit hoog. Andere klinieken werken vaak met cosmetisch artsen, maar wij laten alleen behandelingen uitvoeren door plastisch chirurgen.

Verschil tussen cosmetisch arts en plastisch chirurg

Veel gebruik van internet

Wij beschikken over een grote hoeveelheid kennis van online klantenservice. Door veel met internet te werken en de communicatie veelal via dit medium te laten verlopen, besparen wij veel kosten.

Kwaliteit gaat boven kosten

Wij gaan niet voor een hoge marge, maar voor een groot aantal tevreden klanten. En wij realiseren ons dat we dat bereiken door onze zorg betaalbaar én ontzettend goed te houden. Met onze innovatieve aanpak bewijzen wij: De beste zorg hoeft niet duur te zijn!