Ooglidcorrectie in Bosch en Duin

Ooglid.nl heeft een kliniek in Bosch en Duin waar u een ooglidcorrectie kunt laten uitvoeren. U kunt in onze kliniek in Bosch en Duin terecht voor:

  • Een bovenooglidcorrectie.
  • Een onderooglidcorrectie.
  • Een combinatie van een boven- en onderooglidcorrectie. Deze behandelingen kunnen op 2 verschillende momenten worden uitgevoerd of in één behandeling.

Plastisch chirurgen

Bij deze kliniek kunt u kiezen voor de volgende plastisch chirurgen:

Dr. Carpentier

Dr. M.P. Carpentier Alting

Dr. Carpentier Alting heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en heeft duizenden mensen geholpen.

Meer over Dr. M.P. Carpentier Alting

Dr Schellekens

Dr. P.P.A. Schellekens

Dr. Schellekens heeft inmiddels honderden ooglidcorrecties voor ons uitgevoerd. Naast ooglidcorrecties, voert hij ook reconstructieve ingrepen aan het ooglid uit.

Meer over Dr. P.P.A. Schellekens

Dr Schiettecatte

Dr. D. Schiettecatte

Volgens Dr. Schiettecatte is plastische chirurgie meer dan alleen opereren, ook het psychologische aspect vindt hij zeer belangrijk.

Meer over Dr. D. Schiettecatte

Dr. M. Hoefkens

Drs. M. Hoefkens

Drs. M. Hoefkens vindt de arts-patiënt relatie erg belangrijk. Zij neemt daarom de tijd om uw verwachtingen en wensen te bespreken.

Meer over Drs. M. Hoefkens

Dr. N.A. Roche

Dr. N.A. Roche

Dr. N.A. Roche vindt het heel bijzonder om patiënten te helpen met een plastisch chirurgische ingreep. Voor patiënten kan de ingreep een grote impact hebben op hun levenskwaliteit.

Meer over Dr. N.A. Roche

Hoe werkt het?

Tijdens een intake met de plastisch chirurg worden uw verwachtingen en wensen besproken. U heeft ook de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de plastisch chirurg. Daarnaast geeft de plastisch chirurg informatie over de ooglidcorrectie.

Contactgegevens Bosch en Duin

Bij onze kliniek in Bosch en Duin kunt u gratis parkeren.

Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin
085 10 50 100