Maak kennis met onze plastisch chirurgen

Bij Ooglid.nl wordt u uitsluitend behandeld door een gespecialiseerd plastisch chirurg. Al onze chirurgen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie én bij de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie. In andere klinieken kan het zijn dat u wordt behandeld door een cosmetisch arts. Een cosmetisch arts is niet hetzelfde als een plastisch chirurg, maar liefst 80% van de plastisch chirurgen ziet maandelijks patiënten waarbij complicaties zijn ontstaan door ondeskundig handelen. Meer over het verschil tussen een plastisch chirurg en cosmetisch arts.

Dr. Carpentier

Dr. M.P. Carpentier Alting

Dr. Carpentier Alting heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en heeft duizenden mensen geholpen.

Meer over Dr. M.P. Carpentier Alting

Dr Schellekens

Dr. P.P.A. Schellekens

Dr. Schellekens heeft inmiddels honderden ooglidcorrecties voor ons uitgevoerd. Naast ooglidcorrecties, voert hij ook reconstructieve ingrepen aan het ooglid uit.

Meer over Dr. P.P.A. Schellekens

Dr Schiettecatte

Dr. D. Schiettecatte

Volgens Dr. Schiettecatte is plastische chirurgie meer dan alleen opereren, ook het psychologische aspect vindt hij zeer belangrijk.

Meer over Dr. D. Schiettecatte

Dr. M. Hoefkens

Dr. M. Hoefkens

Dr. M. Hoefkens vindt de arts-patiënt relatie erg belangrijk. Zij neemt daarom de tijd om uw verwachtingen en wensen te bespreken.

Meer over Dr. M. Hoefkens

Dr. N.A. Roche

Dr. N.A. Roche

Dr. N.A. Roche vindt het heel bijzonder om patiënten te helpen met een plastisch chirurgische ingreep. Voor patiënten kan de ingreep een grote impact hebben op hun levenskwaliteit.

Meer over Dr. N.A. Roche

Drs. D. Jairath

Drs. D. Jairath

Drs. D. Jairath is een gerespecteerd plastisch chirurg. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Meer over Drs. D. Jairath

Drs. R.A. Christiano

Drs. R.A. Christiano

Drs. R.A. Christiano heeft veel ervaring met ooglidcorrecties. Hij werkt sinds 1991 als plastisch chirurg. Hij is sociaal en stelt mensen op hun gemak.

Meer over Drs. R.A. Christiano

Drs. L.K. Oostveen-Bol

Drs. L.K. Oostveen-Bol

Drs. L.K. Oostveen-Bol heeft een passie voor plastische chirurgie. Ze wilt graag het beste esthetische resultaat bereiken door haar vaardigheden als plastisch chirurg creatief in te zetten.

Meer over Drs. L.K. Oostveen-Bol